Jack Robinson - Arkivi

Jack Robinson është shkrimtar i futbollit që fokusohet në çështje brenda e jashtë stadioneve të Ballkanit. Ai gjithashtu punon si redactor i pavarur për Kosovo 2.0 dhe tjerë.

Arkivi

Albert Bunjaki: Burri që po bëhet gati ta prezantojë futbollin e Kosovës në botë

Nga Jack Robinson

Sonte (e premte, 3 qershor) ekipi kombëtar i Kosovës në futboll do ta luaj ndeshjen e parë si anëtar i plotë i FIFA. Albert Bunjaki është ai që do ta...

Arkivi

Vendimi i UEFA-s: I pakuptimtë?

Nga Jack Robinson

Lajmërimi sot në mëngjes nga UEFA në lidhje me ndeshjen shumë të diskutuar në mes të Serbisë dhe Shqipërisë i ka lënë shumë spektatorë rastësor të habitur. Organi diciplinor i...