TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Angelo Haruni

Angelo Haruni është një gazetar i bazuar në Tiranë, me fokus ekonominë dhe aktualitetin. Krahas angazhimit në Televizionin SCAN, ai është aktiv edhe si filmbërës dhe ka realizuar disa dokumentarë dhe reportazhe.

Shkurt | Shqipëria

Tarifa e re shkakton dëme

Nga - 27.04.2018

Taksa e re rrugore e autostradës në Shqipëri nxit rezistencë në të dy anët e kufirit.