TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Artan Mustafa

Artan Mustafa është hulumtues në fushën e politikës sociale. Artani ka studiuar shkencë politike dhe zhvillim të qëndrueshëm në Universitetin e Vjenës, Universitetin Uppsala (përfshirë Universitetin e Tokios) dhe Universitetin e Prishtinës; ai ka qenë kryeredaktor i Gazetës Jeta në Kosovë (2011-13).

Pikëpamje | Kosova X | Ekonomia

Rimendimi i nënshtetësisë kosovare

Nga - 16.02.2018

Politikat ekonomike kanë dështuar që të adresojnë pabarazinë.