TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Artrit Bytyci

Artrit Bytyçi jeton dhe vepron në New York City, ku kohën e ndanë në mes të punimeve shkencore dhe shkrimeve kreative. Ai jeton në gjendje të vazhdueshme të evolucionit, ndërsa mundohet t’i qaset artit me kuriozitetin e eksperimentuesit, dhe të mendojë për shkencën me lozonjaritetin e artistit. Deri më sot, të gjitha përpjekjet e tilla kanë dhënë rezultate jobindëse. Megjithatë, eksperimentet vazhdojnë në vendet që Artrit-i i quan shtëpi: Prishtinë, Prizren, Tivar, Tiranë, dhe New York City.

Pikëpamje | Migrimi

Si Gjermania e ndali numrin e madh të azilkërkuesve nga Ballkani

Nga - 17.08.2018

Mundësitë e migrimit legal për në Gjermani u rritën nga presioni i azilkërkuesve në vitin 2015.

Blogbox | Kosova X | Trillim

2028 Noir

Nga - 16.02.2018

Qiti syzet tredimensionale për ta pasuruar përvojën e jetuar.

Në thelb | Pavarësia

Si të mbijetojmë në lagje

Nga - 17.02.2017

Doracak për nëntëvjeçarët.

Shtyp | Migrimi

Muret që nuk mund të shemben

Nga - 26.09.2014

Edhe pas një mileniumi dhembjeje, ne njerëzit nuk mund të jetojmë pa barriera.