TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Dafina Paca

Dr. Dafina Paca is an associate lecturer and post-doctoral researcher at Cardiff University’s School of Journalism, Media and Cultural Studies.

Pikëpamje | Aktivizmi

Vuaj prandaj Jam – duhet ta ndalim keqtrajtimin e kafshëve në Kosovë

Nga - 14.10.2016

Si personat e margjinaliuar, edhe kafshët janë të pafuqishme dhe pa zë.