TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Damiano Benzoni

Damiano Benzoni është hulumtues dhe gazetar i pavarur i sportit. Ai ka jetuar në Komo të Bukureshtit dhe në Romë. Sfera e tij kryesore është ajo e ndërveprimit mes sportit dhe politikës në Evropën lindore. Ai shkruan për Il Giorno, Aëenire dhe East Journal. Ai mban një blog të titulluar Dinamo Babel.

S`fundmi | Art

Kulturë: Pavarur apo Pa pare?

Nga - 16.08.2018

Bashkohuni në bisedën e shkurtër të enjten, më 23 gusht 2018 në oborrin e K2.0.

Në thelb | Shqipëria

Adem Reka dhe Ardit Gjoklaj përballë makinerive që u morrën jetën

Nga - 13.08.2018

A janë përmirësuar të drejtat e punëtorëve në Shqipëri që nga regjimi i Hoxhës?

Në thelb | Të drejtat e punëtorëve

Haku që s’njihet

Nga - 25.07.2018

Kamarierët punojnë pa kontrata, me vonesa në pagesa dhe trajtohen pa dinjitet.

Në thelb | UEFA

Mbesin edhe disa pikëpyetje pas pranimit të Kosovës në UEFA

Nga - 09.06.2016

Kosova do të ketë ekip kombëtar - por kë, kur dhe si?