TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Dardan Hoti

Dardan Hoti është gazetar dhe redaktor që më shumë se gjashtë vite dhe ka punuar në media të ndryshme në Kosovë. Gjatë punës së tij si gazetar, është shpërblyer me çmimin e parë për raportimin për varfëri nga Agjencitë e Kombeve të Bashkuara, UNKT. Është anëtar i bordit në Asociacionin e Gazetarëve të Kosovës, prej vitit 2014, tanimë në mandatin e dytë.

S`fundmi | Art

Kulturë: Pavarur apo Pa pare?

Nga - 16.08.2018

Bashkohuni në bisedën e shkurtër të enjten, më 23 gusht 2018 në oborrin e K2.0.

Në thelb | Shqipëria

Adem Reka dhe Ardit Gjoklaj përballë makinerive që u morrën jetën

Nga - 13.08.2018

A janë përmirësuar të drejtat e punëtorëve në Shqipëri që nga regjimi i Hoxhës?

Në thelb | Të drejtat e punëtorëve

Haku që s’njihet

Nga - 25.07.2018

Kamarierët punojnë pa kontrata, me vonesa në pagesa dhe trajtohen pa dinjitet.

Monografitë | Në thelb | Të drejtat e LGBTI | LGBTI

Të heqësh dorë nga paragjykimi

Nga - 10.10.2017

Si hoqën dorë nga pikëpamjet e tyre homofobike pesë kosovarë të rinj.

S`fundmi | Shëndetësia

Ende ka pyetje pa përgjigje sa i përket sigurimit obligativ shëndetësor

Nga - 09.11.2016

Data fillestare (1 janar) e skemës së re në dyshime.