TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Drenizë Rama

Drenizë Rama ka studiuar psikologji në Austri dhe Francë. E pasionuar pas udhëtimit, ajo eksploron kulturat dhe shoqëritë nëpër botë dhe përmbledh përshtypjet e saj përmes shkrimit dhe fotografisë.

Pikëpamje | Migrimi

Si Gjermania e ndali numrin e madh të azilkërkuesve nga Ballkani

Nga - 17.08.2018

Mundësitë e migrimit legal për në Gjermani u rritën nga presioni i azilkërkuesve në vitin 2015.

Blogbox | Diaspora

A po synojnë të ardhme të njëjtë kosovarët ‘atje’ dhe kosovarët ‘këtu’?

Nga - 13.03.2018

Me sa duket, diaspora po largohet gjithnjë e më shumë prej atyre që janë në Kosovë.