TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Enver Robelli

Enver Robelli mbulon Ballkanin për gazetat Sueddeutsche Zeitung në Mynih dhe Tages Anzeiger në Cyrih.

Pikëpamje | Migrimi

Si Gjermania e ndali numrin e madh të azilkërkuesve nga Ballkani

Nga - 17.08.2018

Mundësitë e migrimit legal për në Gjermani u rritën nga presioni i azilkërkuesve në vitin 2015.

Shtyp | Migrimi

Me zjarr në zemër

Nga - 26.09.2014

Kosovarët krijojnë jetëra të reja në Zvicër, por atdheun nuk mund t'a harrojnë.