TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Ermal Kuka

Ermal Kuka është redaktor online i “Panorama Sport”, dhe gazetar sportiv në Shqipëri prej më shumë se një dekade. Ai është njohës i mirë i futbollit kombëtar e ndërkombëtar me eksperiencë të mëparshme pune edhe në Federatën Shqiptare të Futbollit.

S`fundmi | Art

Kulturë: Pavarur apo Pa pare?

Nga - 16.08.2018

Bashkohuni në bisedën e shkurtër të enjten, më 23 gusht 2018 në oborrin e K2.0.

Në thelb | Shqipëria

Adem Reka dhe Ardit Gjoklaj përballë makinerive që u morrën jetën

Nga - 13.08.2018

A janë përmirësuar të drejtat e punëtorëve në Shqipëri që nga regjimi i Hoxhës?

Në thelb | Të drejtat e punëtorëve

Haku që s’njihet

Nga - 25.07.2018

Kamarierët punojnë pa kontrata, me vonesa në pagesa dhe trajtohen pa dinjitet.

Sport | Monografi

A jemi një?

Nga - 16.03.2017

Për vite të tëra, sporti i ka bashkuar shqiptarët etnik, të shpërndarë nëpër shtete të ndryshme përreth botës, por njohja e sportit kosovar tani e ka komplikuar këtë gjë.