TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Fortesa Latifi

Fortesa Latifi është studente e vitit të katërt në psikologji, dhe mësuese private në University of Arizona. Fortesës i pëlqen shkrimi dhe leximi. Ajo jeton në Tucson, Arizona, por shpesh udhëton në Nju Jork, Kosovë dhe Katar.

Pikëpamje | Migrimi

Si Gjermania e ndali numrin e madh të azilkërkuesve nga Ballkani

Nga - 17.08.2018

Mundësitë e migrimit legal për në Gjermani u rritën nga presioni i azilkërkuesve në vitin 2015.

Blogbox | Kulturë

Nga Azem Galica për Shote Galicën

Nga - 06.10.2016

Poezi për dashurinë dhe legjendën.