TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Gresa Hasa

Gresa Hasa është publiciste e rregullt në revistën online “Peizazhe të fjalës” me tema sociale, kulturore dhe/ose politike. Ka përfunduar studimet në degën e Shkencave Politike në Universitetin e Tiranës. Është aktivizuar dhe vazhdon të kontribuojë në jetën politike dhe sociale në Shqipëri nëpërmjet nismave të ndryshme që kanë të bëjnë me të drejtat e njeriut dhe arsimin, veçanërisht me Lëvizjen Për Universitetin.

S`fundmi | Art

Kulturë: Pavarur apo Pa pare?

Nga - 16.08.2018

Bashkohuni në bisedën e shkurtër të enjten, më 23 gusht 2018 në oborrin e K2.0.

Në thelb | Shqipëria

Adem Reka dhe Ardit Gjoklaj përballë makinerive që u morrën jetën

Nga - 13.08.2018

A janë përmirësuar të drejtat e punëtorëve në Shqipëri që nga regjimi i Hoxhës?

Në thelb | Të drejtat e punëtorëve

Haku që s’njihet

Nga - 25.07.2018

Kamarierët punojnë pa kontrata, me vonesa në pagesa dhe trajtohen pa dinjitet.

Blogbox | LGBTI

Edhe njëherë për dashurinë

Nga , Besa Luci - 25.05.2018

Rrëfim nga vendgjarja për paradën e shtatë LGBT+ në Tiranë.

Blogbox

Martesa(t) e pakurorëzuara

Nga - 03.04.2018

Recension mbi artin politik në një film.

Blogbox | Muzikë

Andrra për liri

Nga - 20.08.2017

Arti i Andrrës, një metodë për të rrokur diskriminimin gjinor.