TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Hoi Mun Yee

Hoi Mun Yee është praktikant redaksional (verë 2017) në K2.0. Tre muajt e kaluar ai i kaloi në Ballkan duke mësuar për proceset e pajtimit në vende të pasluftës dhe për të drejtat e minoriteteve. Ai është student i gazetarisë (Drake University, Ioua, SHBA) me prejardhje nga Malajzia.

Në thelb | Sporti

Po kthehet epoka e artë

Nga - 17.07.2017

Si mund t’i përmirësojnë klubet futbollistike kosovare performancat e tyre në garat evropiane?

Shkurt | Hapësira Publike

Qysh me i marrë përsëri terrenet e përbashkëta të Prishtinës?

Nga - 04.07.2017

Në ngjarjen e fundit të K2.0 është diskutuar ringjallja e hapësirave publike.

Shkurt | Drejtësi

Vazhdon trafikimi i qenieve njerëzore në Kosovë

Nga - 29.06.2017

Një raport aludon se është arritur progres në vitet e fundit.

Në thelb | Të drejtat e privatësisë

Ruajtja e të dhënave private në Facebook

Nga - 23.06.2017

Si ta parandalojmë keqpërdorjen e informatave tona.