TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jack Butcher

Jack Butcher është redaktor menaxhues në Kosovo 2.0. Jack ka diplomuar në degën e historisë në University of York dhe ka PGDip në menaxhment nga Warwick Business School. Kur nuk është duke redaktuar punët e tjerëve, kryesisht shkruan për politikë dhe çështje aktuale.

Në thelb | Energjia

Shpjegojmë ‘krizën’ e energjisë elektrike në Kosovë

Nga , - 05.08.2017

Zbërthejmë pështjellimin e krijuar për energjinë.

Shkurt | Muzikë

Joss Stone kënaqë audiencën intime në Prishtinë

Nga - 19.09.2016

Senzacioni i muzikës soul performon në Zone Club.

Pikëpamje | TWIK

Pa Ndonjë Lëkundje të Madhe

Nga - 16.09.2016

Përmbledhja javore e lajmeve kryesore në Kosovë nga K2.0.

Pikëpamje | TWIK

Duke kërkuar pajtim

Nga - 09.09.2016

Përmbledhja javore e lajmeve kryesore në Kosovë nga K2.0.

Pikëpamje | TWIK

S’po shihet fundi

Nga - 02.09.2016

Përmbledhja javore e lajmeve kryesore në Kosovë nga K2.0.

Pikëpamje | BE

KOSOVA DUHET TË INTERESOHET PËR “BREXIT”

Nga - 22.06.2016

Referendumi i MB për dalje nga BE mund të ketë me gjasë pasoja të mëdha për Kosovën.

Shkurt | LGBTI

KOSOVARËT VALËVITIN FLAMURIN E YLBERTË

Nga - 17.05.2016

Presidenti udhëheq simbolikisht marshin e LGBTI nëpër Prishtinë.

Shkurt | Sporti

KOSOVA PRANOHET NË FIFA

Nga - 13.05.2016

Ekipi i ri kombëtar do t'i bashkohet shteteve tjera në lojëra kualifikuese për Kupën Botërore 2018.

Shkurt | Politika

Ambasadat “Quint” Qartësojnë Deklaratën e Diskutueshme

Nga - 01.12.2015

MB, Franca dhe Italia thonë se komentet nuk lidhen me bastisjen e opozitës.