TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jack Robinson

Jack Robinson është shkrimtar i futbollit që fokusohet në çështje brenda e jashtë stadioneve të Ballkanit. Ai gjithashtu punon si redactor i pavarur për Kosovo 2.0 dhe tjerë.

Shkurt | Sports

Një vit pa fitore

Nga - 06.09.2017

Kosova ende po përjeton vështirësi në fushën e blertë.

Në thelb | Film

Një verë plot festivale

Nga , - 06.07.2017

Udhërrëfyesi yt për ngjarjet e ditëve në vazhdim në Kosovë.

Në thelb | Sporti

Shpresë në disfatë

Nga - 27.03.2017

Ka shumë premtime e mësime për të nxjerrë nga ndeshja e Kosovës kundër Islandës.

Sport | Monografi

Një vështrim mbi sportin kosovar në epokën e pas njohjes

Nga - 16.03.2017

Mirësevini në monografinë e sportit të K2.0 — fjala e redaktorit.

Pikëpamje | Sporti

Lartësi marramendëse, disfata kthjellëse dhe njohje përfundimtare në një vit të rëndësishëm për sportin në Kosovë

Nga - 28.12.2016

Nga madhështia olimpike e deri te ndeshja e parë kualifikuese për Kosovën në kupën e botës, viti 2016 do të jetojë gjatë në kujtesën e sportit.

Në thelb | Sporti

Një apo dy skuadra?

Nga , - 07.09.2016

Futbolli vë në pah identitetin e ndërlikuar shqiptar.

Në thelb | Sporti

Albert Bunjaki: burri që po bëhet gati ta prezantojë futbollin e Kosovës në botë

Nga - 03.06.2016

Menaxheri i ekipit kombëtar Albert Bunjaki i gatshëm për rolin historik.