TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jelena Prtoric

Jelena Prtoric është gazetare që (kryesisht) raporton për Evropën jug-lindore. Ajo shkruan për platforma të shtypit dhe uebit në kroatisht, anglisht dhe frangjisht. Ajo zakonisht shkruan për politikë, të drejtat e njeriut, kulturë, ambient, si dhe tema të ndryshme sociale.

Biseda | Kulturë

Damir Imamovic: “Nëse dikush pret prej një këngëtari sevdah që të rrijë rehat, unë nuk do t’iu pëlqej fort”

Nga - 19.05.2017

Performuesi dhe teoricieni sevdah flet për muzikë, politikë, nacionalizëm dhe traditë.