TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jonny Wrate

Jonny Wrate është shkrimtar dhe hulumtues që merret me filma dokumentar, i bazuar në Sarajevë.

Në thelb | Film

DOKUFEST 2016 – NJË AKT I PËRDITSHËM I REBELIMIT

Nga - 14.08.2016

Festivali kryesor ndërkombëtar i filmit në Kosovë i mbyllë dyert për edhe një vit.

Në thelb | Tech

DOKU:TECH 2016 – AKTIVIZMI I SHEKULLIT 21

Nga , - 08.08.2016

Ide inovative në konferencën e përvjetshme të teknologjisë.