TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jovana Georgievski

Jovana Georgievski është gazetare nga Beogradi e cila punon për Vreme Weekly. Ajo është e interesuar në tema të migrimit, narracionet e Ballkanit dhe reflektimin e tyre në kulturën dhe jetën e përditshme. Ajo ka diplomuar në Belgrade Open School dhe flet rusisht dhe anglisht.

Në thelb | Refugjatët

Loja e BE-së me kufij

Nga - 23.02.2018

Kufijtë e mbyllur i kanë sjellë mijëra emigrantë në situatë të pasigurtë në Ballkan.