TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Kosovo 2.0

Kosovo 2.0 është organizatë e pavarur mediale, ndër të parat e këtij lloji, e cila e përfshin shoqërinë në diskutime thelbësore. Me anë të revistave të shtypura dhe online, me anë të debateve e nismave avokuese, përkushtohemi të paraqesim sa më qartë zhvillimet aktuale në Kosovë, në rajon e më gjerë.

Shkurt | Bisedë e Shkurtë

Bisedë e Shkurtë: Çka dëshirojmë të dijmë dhe si ta dijmë?

Nga - 08.12.2016

Të mërkurën, me 14 dhjetor, në 18:00, në Dit’ e Nat’.

Shkurt

Ferizaj: A jeni për… truAktiv?

Nga - 07.12.2016

Aktivizoni trurin me një injeksion katërditor të ligjëratave dhe diskutimeve.

Shkurt | #podumeditë

Ku t’I adresoni kërkesat #PoDuMeDitë

Nga - 26.10.2016

Profilet e institucioneve dhe përfaqësuesve publik në rrjete sociale.

Shkurt | K2.0

K2.0 lanson #PoDuMeDitë – Kërko përgjigje

Nga - 17.10.2016

Çka po don me ditë?

Blogbox

‘HOMELAND (IRAQ YEAR ZERO)’ – KRYEVEPËR MARATONË

Nga - 10.08.2016

Ata që janë përgatitur për një sfidë të durimit në kinematografi do të shpërblehen shumë.

Biseda | Protesta

Kampi i protestës në Prishtinë: Njoftohuni me protestuesit

Nga - 25.02.2016

Kush janë protestuesit që kanë ngritur kamp në qendër të kryeqytetit të Kosovës?.

Biseda | Kosova

Tetë fytyrat e pavarësisë

Nga - 17.02.2016

Tetë vite pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës, tetë qytetarë shpjegojnë domethënien e saj për ta.

Në thelb | TWIK

Këtë Vit në Kosovë

Nga - 28.12.2015

Pikëpamja e K2.0 për vitin 2015.

Shkurt | K2.0

Puno në K2.0

Nga - 03.10.2015

Shtyp | Sporti

Fotografi në retrospektivë

Nga - 04.03.2015

Sportet në Kosovë bënë një hap prapa gjatë viteve '90, por fotoaparati i një burri nuk i la ato në terr.

Më shumë