TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Lavdi Zymberi

Lavdi Zymberi e udhëheq blogun e udhëtimeve të quajtur Kosovo Girl Travels, në të cilin ajo shkruan për mundimet dhe përvojat e udhëtimit me pasaportë të Kosovës. Përveç kësaj, dhënë mungesën e informatave për turizëm në Kosovë, ajo shkruan për ato që duhet të bëhen/shihen/përjetohen në Kosovë.

Pikëpamje | Migrimi

Si Gjermania e ndali numrin e madh të azilkërkuesve nga Ballkani

Nga - 17.08.2018

Mundësitë e migrimit legal për në Gjermani u rritën nga presioni i azilkërkuesve në vitin 2015.

Blogbox | Viza

(Pothuajse) E bllokuar në Tajlandë

Nga - 10.11.2017

Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës duhet të përmirësohet.