TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Lorina Hoxha

Biseda | Art

Lala Meredith-Vula: Peisazhet e Kosovës më dukeshin si piktura

Nga - 12.07.2017

Fotografja sjell Kosovën rurale në ekspozitën globale.

Shkurt | Të drejtat e privatësisë

Prishtina debaton për të drejtat digjitale

Nga - 14.06.2017

Një konferencë i theksoi çështjet në lidhje me privatësinë dhe shfrytëzimin e të dhënave.