TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Luka Zanoni

Luka Zanoni është kryeredaktor i Osservatorio Balcani e Caucaso Transeuropa, organ i ekspertëve i bazuar në Itali. Ai ka kryer studimet masters në drejtimin e historisë dhe filozofisë në Bocconi University dhe ka diplomë në drejtimin e Filozofisë Teorike nga Universiteti i Milanos. Prej 1999 deri në 2005 ishte redaktor dhe përkthyes në Notizie Est-Balcani dhe nga 2002 deri në 2003 kreu punë redaksionale për botimin e përmuajshëm Balcani economia.

S`fundmi | Art

Kulturë: Pavarur apo Pa pare?

Nga - 16.08.2018

Bashkohuni në bisedën e shkurtër të enjten, më 23 gusht 2018 në oborrin e K2.0.

Në thelb | Shqipëria

Adem Reka dhe Ardit Gjoklaj përballë makinerive që u morrën jetën

Nga - 13.08.2018

A janë përmirësuar të drejtat e punëtorëve në Shqipëri që nga regjimi i Hoxhës?

Në thelb | Të drejtat e punëtorëve

Haku që s’njihet

Nga - 25.07.2018

Kamarierët punojnë pa kontrata, me vonesa në pagesa dhe trajtohen pa dinjitet.

Biseda | Media

Branko Cecen: Gazetarët hetues përballen me linçime, kërcënime dhe sulme fizike në Serbinë e Vucic

Nga - 07.12.2016

Drejtori i Qendrës për Gazetari Hetuese në Serbi (CINS) flet për atë se pse doli nga salla gjatë fjalimit të kryeministrit në një konferencë rajonale të mediave.