TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Mehdi Sejdiu

Mehdi Sejdiu ka studiuar Shkenca Politike dhe Marredhenie Nderkombetare ne Istanbul Şehir Üniversitesi dhe Otto-Friedrich-Universität Bamberg.

Pikëpamje | Politika

Pse protestuam për Jabllanoviqin e nuk po protestojmë për Grabovcin?

Nga - 28.10.2016

Në Kosovë, frika nga 'i huaji' po lejon që 'tanët' të mos ndëshkohen për dëmtim të brendshëm të shtetit.

Pikëpamje | Sporti

Kur gurbeti bëhet shteti që përfaqëson

Nga - 06.10.2016

Shqiptarët e Zvicrës kanë të drejtë për identifikim të vetes.