TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Vedat Xhymshiti

Vedat Xhymshiti është gazetar i pavarur dhe korrespodent i luftës nga Kosova, që tani jeton në Londër. Ai ka raportuar në disa konflikte të Lindjes së Mesme dhe shkrimet e tij janë publikuar në media të ndryshme përfshirë Der Spiegel, NY Times dhe TIME.

Pikëpamje | Migrimi

Si Gjermania e ndali numrin e madh të azilkërkuesve nga Ballkani

Nga - 17.08.2018

Mundësitë e migrimit legal për në Gjermani u rritën nga presioni i azilkërkuesve në vitin 2015.

Pikëpamje | Viza

Krim dhe Ndëshkim në Kosovë

Nga - 22.12.2015

S'ka liberalizim të vizave për kosovarët deri sa të japin llogari politikanët.