Tag: Ambienti

majlinda Hoxha,Uta Ibrahimi
Biseda | Ambienti

Uta Ibrahimi: Ecja nëpër Himalaje më bëri të kuptojë se sa i vogël është njerëzimi

Nga - 11.02.2017

E apasionuara pas natyrës flet për sfidimin e kufijve të saj, kalimin e humnerave të rrezikshme, sëmundjeve akute të lartësisë dhe Yetin e frikshëm!

Majlinda Hoxha, Gray Skies copy
Blogbox | Ambienti

Fëmijët po helmohen nga ndotja e ajrit

Nga - 10.02.2017

Matje të reja për ndotjen e ajrit në Prishtinë.

pen-levizja-shkenca-per-ndryshim-1
Blogbox | Ambienti

Aksion protestues kundër ndotjes së ajrit në Prishtinë

Nga - 09.12.2016

PEN dhe Lëvizja për Ndryshim vazhdojnë matjet e ndotjes së ajrit.

ecokosovo
Shkurt | Ambienti

Një fushatë fotografike me fokus në ambient dhe shëndet

Nga - 02.12.2016

#EcoKosovo fushatë për rritjen e nivelit të ndërgjegjësimit për ambientin nëpërmjet një gare.

green-issue
Shtyp | Ambienti

Fjala e kryeredaktores

Nga - 05.08.2015

Mendoni se nuk mund të keni ndikim? Kjo revistë është këtu për t'ju treguar se e keni gabim.

FILE PHOTO- Roma boy looks on in led polluted Trepca industrial complex in the makeshift Camp of Zitkovce in this file photo taken  Tuesday, April 4, 2006. Kosovo's leaders on Tuesday began rebuilding the homes of Roma families who lived in lead-contaminated camps for nearly seven years, in a bid to address one of the region's worst humanitarian plights. (AP Photo / Visar Kryeziu)
Shtyp | Ambienti

Shkatërrimi i ambientit, shkatërrimi i jetëve

Nga - 05.08.2015

Ndotja e ajrit, deponitë ilegale dhe shpyllëzimi shkatërrojnë shumë më shumë sesa vetëm peisazhin.

recycling-illustration
Shtyp | Ambienti

Realiteti reciklues

Nga - 05.08.2015

Ëndrrat e gjelbra të Kosovës mbesin të parealizuara — tani për tani.