Tag: Demokraci

Pikëpamje | Demokraci

Politika në Kosovë po zhytet në një epokë Makiaveliste

Nga - 17.05.2017

Koalicioni i ri në mes të PDK, AAK dhe NISMA-s veç sa mund ta shtojë nivelin e apatisë tek elektorati.

Pikëpamje | Demokraci

Dita e Pavarësisë ‘copy paste’

Nga - 16.02.2017

Derisa shënohet edhe një Ditë e Pavarësisë, Kosova vazhdon të ballafaqohet me problemet që dihen — megjithatë, ato mund të fillojë t’i tejkalojë nëse qytetarët vihen në qendër të demokracisë së vendit.

Blogbox | Demokraci

Tejkalimi i zgjedhjeve në SHBA

Nga - 14.11.2016

Për shumë amerikanë, fitorja e Donald Trump vjen me një thirrje për veprim.

Pikëpamje | Demokraci

Republika ka plot kundërshtarë, tani i duhen miq

Nga - 04.10.2016

Nuk ka mungesë të njerëzve që e dëmtojnë Kosovën, por mbrojtësit e saj duhet të ngrisin zërin.

Pikëpamje | Demokraci

Duke pritur në ankth ditën e zgjedhjeve në SHBA

Nga - 04.10.2016

Me botëkuptime shumë të ndryshme, Clinton dhe Trump janë gati baraz në garën presidenciale.