Tag: Dhunë Seksuale

Shkurt | Dhunë Seksuale

Një libër i ri i kujtimeve për dhunën seksuale të kohës së luftës

Nga - 16.05.2017

Dhjetë të mbijetuar i tregojnë historitë e tyre personale.

Pikëpamje | Dhunë Seksuale

Letër e hapur ministrit Arban Abrahi dhe qeverisë së Kosovës

Nga - 16.11.2016

Është koha t'i japim fund bisedave dhe t'i kompenzojmë viktimat e dhunës seksuale.

Pikëpamje | Dhunë Seksuale

Të mbijetuarit e dhunës seksuale të lidhur me konflikt janë të frustruar me vonesa

Nga - 24.10.2016

Janë marrë masa për të siguruar reparacione për të mbijetuarit, por procesi ka qenë i ngadalshëm.

Shkurt | Dhunë Seksuale

Rrëfimi i saj dhe i tij u diskutuan në Biseda të Shkurta

Nga - 17.09.2016

Në hapësirën K2.0. u diskutua për dhunën seksuale gjatë kohës së luftës.