Tag: Korrupsioni

Pikëpamje | Korrupsioni

Po qytetarët e shtetit të korruptuar kush i mbron?

Nga - 05.10.2016

Mungesa e llogaridhënies u kushton kosovarëve miliona euro.

Pikëpamje | Korrupsioni

DORËHEQJA E GRABOVCIT NUK DUHET T’I MASKOJË PROBLEMET E KOSOVËS

Nga - 17.08.2016

Dorëheqja e Adem Grabovcit nuk duhet t'i fshehë problemet më të thella të ekspozuara nga përgjimet e zbuluara.

Shtyp | Korrupsioni

16.000 kilometra, një autobus dhe një leje për mitosje

Nga - 09.12.2011

Në Garën e Mongolisë, financimi i korrupsionit është i domosdoshëm për të realizuar udhëtimin e rrezikshëm nëpër 25 vende

Shtyp | Korrupsioni

Fjala e kryeredaktores

Nga - 09.12.2011

Shpjegim mbi konceptin e numrit për korrupsionin.