Tag: LGBTI

Në thelb | Zgjedhjet 2017 | LGBTI

Çështjet e mëdha zgjedhore: Të drejtat e personave LGBTI

Nga - 05.06.2017

Si të sigurojmë që të gjithë trajtohen njëjtë?

Biseda | LGBTI

Fortesa Kadriu: “Mos pranimi dhe stigmatizimi në shoqëri e rrezikon shëndetin mendor”

Nga - 17.05.2017

Psikologia flet për shërbimet për shëndetin mendor të personave LGBT.

Në thelb | LGBTI

“E çka nëse nuk jemi lezbike, po diçka tjetër?”

Nga - 21.12.2016

Rrugëtim i gjatë deri te pranimi i identitetit transgjinor.

Biseda | LGBTI

Janset Kalan: Dëshiroj që njerëzit t’i dëgjojnë transgjinorët, të përpiqen t’i kuptojnë dhe t’i pranojnë

Nga - 01.11.2016

Transgruaja dhe aktivistja e të drejtave të njeriut diskuton për liritë themelore dhe diskriminimin transgjinor në Turqi.

Shkurt | LGBTI

Kosova nikoqire e konferencës së parë rajonale për të drejta LGBTI

Nga - 07.10.2016

Ngjarje historike me temë "Pse ligjet nuk mjaftojnë".

Shkurt | LGBTI

KOSOVARËT VALËVITIN FLAMURIN E YLBERTË

Nga - 17.05.2016

Presidenti udhëheq simbolikisht marshin e LGBTI nëpër Prishtinë.