Tag: Pajtimi

TrainM
Në thelb | Pajtimi

Një “ngasje” për fushatën zgjedhore në Serbi

Nga - 20.01.2017

Në Beograd treni i shumëpërfolur është pritur me shumë skepticizëm.

Retoric of the past
Pikëpamje | Pajtimi

Ringjallja e retorikës së kohës së kaluar

Nga - 19.01.2017

Gjuha që ka ardhur nga Beogradi këtë javë i ka ngjallur kujtimet e ditëve të errëta në Kosovë.

kosovo-serbia-relations
Pikëpamje | Pajtimi

Dialogu i Brukselit është i rëndësishëm, por ai duhet të ndryshojë

Nga - 24.10.2016

Përkundër disa hapave pozitive, ende mbetet rrugë e gjatë në bisedimet ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit.

english-on-journalism
Pikëpamje | Pajtimi

Ka ardhur koha që mediat e Kosovës ta marrin seriozisht drejtësinë tranzicionale

Nga - 12.10.2016

Gazetarët nuk duhet t'i ikin çështjes së ndërlikuar të drejtësisë tranzicionale.

Northern Ireland thumb
Pikëpamje | Pajtimi

ÇMIMI I PAQËS – MËSIME NGA IRLANDA VERIORE

Nga - 17.03.2016

Deri sa miliona njerëz festojnë Ditën e Shën Patrikut, ka shumë paralele në mes të historive të Kosovës e Irlandës.