Tag: Politika

Pikëpamje | Politika

Klika e tradhtarëve

Nga - 15.08.2017

Deklarata e OVL-së së UÇK-së - Kush ka faj?

Shkurt | Politika

Koalicioni PAN vazhdon ta bllokojë Kuvendin

Nga , - 10.08.2017

Dështon përpjekja e katërt për ta zgjedhur Kryetarin e Kuvendit.

Shkurt | Politika

PAN bllokon me mungesë Kuvendin

Nga - 04.08.2017

Seanca fillestare e Kuvendit shtyhet përsëri.

Shkurt | Politika

Seanca e Kuvendit nis me pasiguri

Nga , - 03.08.2017

Gabimi i kryetarit shkakton ndërprerje aksidentale.

Në thelb | Politika

Deputetë për herë të parë

Nga - 31.07.2017

Njihuni me disa prej deputetëve debutues në Kuvendin e Kosovës.

Biseda | BE

Francis Fukuyama: Bashkimi Evropian e ka prekur fundin

Nga - 11.07.2017

Teoricieni i ekonomisë dhe politologu flet me K2.0 për rivalitetin e forcave të jashtme në Ballkan, për hyrjen në BE dhe për fuqinë e kapitalizmit.

Biseda | Zgjedhjet 2017 | Politika

Shkëlzen Gashi: Nëse VV vjen në pushtet, ndoshta vetëm Kurti do të mbetet i pakorruptuar

Nga - 04.07.2017

Ndër përkrahësit e parë të Albin Kurtit, për themelimin e Vetëvendosjes flet për rritjen e saj gjatë zgjedhjeve, gabimet e së kaluarës, si dhe mosgatishmërinë për të qeverisur.

Shkurt | Politika

Shkarkim masiv i shërbyesve civil në Shqipëri

Nga - 23.06.2017

Zyrtarët publik po shkarkohen për kontribut të supozuar në fushata zgjedhore.

Më shumë