Tag: Protesta

Pikëpamje | Protesta

Çfarë mund të mësojë Kosova nga zhvillimet e fundit në Rumani?

Nga - 07.02.2017

Në një demokraci që është në proces evoluimi, vota e popullit nuk mund ta legjitimizojë korrupsionin.

Pikëpamje | Protesta

Le ta bëjmë 2017-shin vit të rezistencës

Nga - 30.12.2016

Pas këtij viti, ndër më të vështirët politikë, ka ardhur koha për angazhim dhe veprim.

Shkurt | Protesta

Protestuesit kërkojnë që t’i ipet fund dhunës në familje

Nga - 18.10.2016

Të mllefosur pas publikimit të videosë ku shihet një burrë duke goditur mbesën e tij.

Pikëpamje | Protesta

KOSOVA DHE BALLKANI, TË PËRBASHKUAR NË PAKËNAQËSI

Nga - 31.08.2016

Nismat protestuese, qoftë në Kosovë apo edhe më gjerë, duhet të merren me çështjet thelbësore strukturore në shoqëri, konsideron Artan Sadiku.

Shkurt | Protesta

QYTETARËT UDHËHEQIN NJË VALË TË RE PROTESTASH NË PRISHTINË

Nga - 11.08.2016

Qindra dalin në rrugë pas zbulimit të përgjimeve të PDK-së.

Pikëpamje | Protesta

KLIMË E NXEHTË NË POLITIKËN E KOSOVËS

Nga - 05.08.2016

Vala e ngjarjeve politikë në Kosovë këtë javë e ka tejkaluar nxehtësinë e verës.

Shkurt | Protesta

Vazhdon beteja për drejtësi për vajzën nga Prizreni

Nga - 17.07.2016

Kërkohet dorëheqje dhe ndjekje penale pas vdekjes së tre vjeçares në Prizren.

Në thelb | Protesta

Punëtorët nga Ferizaji vazhdojnë me luftën e çeliktë për drejtësi

Nga - 10.06.2016

Ish-punëtorët e fabrikës okupojnë kuvendin komunal.

Biseda | Protesta

Kampi i protestës në Prishtinë: Njoftohuni me protestuesit

Nga - 25.02.2016

Kush janë protestuesit që kanë ngritur kamp në qendër të kryeqytetit të Kosovës?.

Në thelb | Protesta

ZËRAT E SHPËRFILLUR TË PROTESTËS MASIVE TË SË SHTUNËS

Nga , - 10.01.2016

Qytetarët kundërshtojnë veprimet "jokushtetuese" të qeverisë.