Tag: Religjioni

fotoup
Në thelb | Religjioni

PULSI RIGJALLËRUES RELIGJIOZ I KOSOVËS

Nga - 25.06.2015

Rritja anekdotike e përkatësive fetare është multidimensionale.

resized_shpella_zatriq_004
Shtyp | Religjioni

Kosova legjendare

Nga - 21.05.2012

UFO-të duke observuar kryqëzimin? Qumështi i zanave për forcë mbinjerëzore? Edhe pse miteve të Kosovës u mungon besueshmëria, e kompensojnë atë me origjinalitet. 

jodi
Shtyp | Religjioni

Jam femër, edhe unë falem

Nga - 21.05.2012

Autoritetet fetare të Stambollit kanë nisur një projekt ambicioz për t’i bërë 3.100 xhamitë e qytetit më të përshtatshme për femrat

inside-pic-prayer
Shtyp | Religjioni

Në Zvicër, myslimanët e moderuar këmbëngulin të dëgjohen

Nga - 21.05.2012

Në një kohë të debateve të nxehta dhe të islamofobisë së kudondodhur, një grup imamësh shqiptarë bashkohen për të luftuar ekstremizmin dhe fundamentalizmin.

religion-cover
Shtyp | Religjioni

Fjala e kryeredaktores

Nga - 21.05.2012

Shpjehim mbi temën e besimit në 150 faqet e këtij numri të revistës.