Tag: Sinjalizimi

Pikëpamje | Sinjalizimi

Kosovarëve iu duhet ndihma për të sinjalizuar

Nga - 28.11.2017

Akuzat ndaj EULEX-it ngrisin çështjen e sinjalizuesve të aktiviteteve të paligjshme.

Në thelb | Media

Sinjalizimi në media

Nga - 03.05.2017

Zbulimi i keqpërdorimeve dhe publikimi i informacioneve.