Tag: Sporti

Shkurt | Sporti

Këmbëkryq në majë të botës

Nga - 24.05.2017

Gruaja e parë shqiptare dhe ekspedita e parë e një klubi kosovar që arrinë majën e Malit Everest.

Pikëpamje | Sporti

Lartësi marramendëse, disfata kthjellëse dhe njohje përfundimtare në një vit të rëndësishëm për sportin në Kosovë

Nga - 28.12.2016

Nga madhështia olimpike e deri te ndeshja e parë kualifikuese për Kosovën në kupën e botës, viti 2016 do të jetojë gjatë në kujtesën e sportit.

Pikëpamje | Sporti

Kur gurbeti bëhet shteti që përfaqëson

Nga - 06.10.2016

Shqiptarët e Zvicrës kanë të drejtë për identifikim të vetes.

Në thelb | Sporti

Një apo dy skuadra?

Nga , - 07.09.2016

Futbolli vë në pah identitetin e ndërlikuar shqiptar.

Në thelb | Sporti

Albert Bunjaki: burri që po bëhet gati ta prezantojë futbollin e Kosovës në botë

Nga - 03.06.2016

Menaxheri i ekipit kombëtar Albert Bunjaki i gatshëm për rolin historik.

Shkurt | Sporti

KOSOVA PRANOHET NË FIFA

Nga - 13.05.2016

Ekipi i ri kombëtar do t'i bashkohet shteteve tjera në lojëra kualifikuese për Kupën Botërore 2018.

Shtyp | #NjëNëDisa

Fotografi në retrospektivë

Nga - 04.03.2015

Sportet në Kosovë bënë një hap prapa gjatë viteve '90, por fotoaparati i një burri nuk i la ato në terr.

Shtyp | Sporti

Fjala e kryeredaktores

Nga - 04.03.2015

Kosova duhet me lujt, e pjesa tjetër e botës ka fillu me ndëgju.

Shtyp | Sporti

Njohja, lojë pas loje

Nga - 04.03.2015

Pranimi në garat ndërkombëtare sportive mund të ndihmojë Kosovën në krijimin e identitetit kombëtar.

Shtyp | Sporti

Gjashtë në një

Nga - 04.03.2015

Grupi përpiqet t’i bashkojë etnitë e ndryshme të Kosovës në fushën sportive.