Tag: Tech

Biseda | Tech

Marcin Malinowski: Intelegjenca Artificiale do të ndryshojë gjithçka për njerëzimin

Nga - 17.11.2016

Kreu i partneriteteve botërore të Google me Evropën Lindore flet për Intelegjencën Artificiale, privatësinë e përdoruesve dhe mundësitë e punësimit në kompaninë e tij.

Biseda | Tech

AIan Greenberg: “Mund ta rregullojë teknologjinë. Nuk mund t’i rregullojë njerëzit”.

Nga - 07.11.2016

Guru i teknologjisë në arsim diskuton atë se si teknologjia po formëson të ardhmën e mësimit.

Biseda | Tech

Mike Butcher: Përdorimi i teknologjisë është thelbësor për adresimin e krizës së refugjatëve

Nga - 04.10.2016

Themeluesi i Techfugees insiston se problemet e mëdha e të vështira kërkojnë zgjidhje të reja e inovative.

Në thelb | Tech

DOKU:TECH 2016 – AKTIVIZMI I SHEKULLIT 21

Nga , - 08.08.2016

Ide inovative në konferencën e përvjetshme të teknologjisë.

Biseda | Tech

K2.0 FLET ME PETER SUNDE

Nga - 14.08.2015

Bashkë-themeluesi i Pirate Bay flet për Facebook, nacista dhe revolucion.