Tag: Viza

Në thelb | Kosova X | BE

VIDEO: Purgatori i vizave për Kosovën

Nga - 16.02.2018

Të izoluar dhe të injoruar - kosovarët e lodhur nga nëpërkëmbja politike.

Blogbox | Viza

(Pothuajse) E bllokuar në Tajlandë

Nga - 10.11.2017

Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës duhet të përmirësohet.

Blogbox | Viza

Ti Je Nga Kosova, Nuk Mund të Udhëtosh

Nga - 17.11.2016

Kufizimet e vizave pengojnë rritjen e bizneseve kosovare.

Në thelb | BiH

Regjimi i vizave në mes të Bosnjes e Hercegovinës dhe Kosovës nuk aplikon për çdokënd

Nga - 15.11.2016

Serbët e Bosnjes mund të udhëtojnë lirshëm në Kosovë me pasaporta të lëshuara nga Serbia.

Në thelb | BiH

Misioni i pamundur për të arritur në Bosnje e Hercegovinë

Nga - 15.11.2016

Kosova dhe BiH ende në konflikt për regjim të vizave.

Blogbox | Viza

Letër nga një person miqësor dhe ‘i papranueshëm’

Nga - 04.10.2016

Aktivistja e të drejtave të njeriut përshkruan përvojën e anulimit të vizës Shengen.

Në thelb | Viza

Kosova dhe Bosnja: Puthje artistike në ajrin e Beogradit

Nga - 04.10.2016

Prishtina dhe Sarajeva takohen në zemër të Beogradit, qytetit që lindi atë që i mbanë ato të ndara.

Shkurt | Viza

KE rekomandon udhëtim pa viza për viza Kosovarët

Nga - 09.06.2016

Një hap shumë i madh drejt liberalizimit të vizave, pas një vendimi pozitiv.

Pikëpamje | Viza

Krim dhe Ndëshkim në Kosovë

Nga - 22.12.2015

S'ka liberalizim të vizave për kosovarët deri sa të japin llogari politikanët.