TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Blerina Morina

Blerina Morina është studente në Universitetin e Prishtinës dhe aktualisht është gazetare në Botapress.

Blogbox

Pse lexohen kaq pak libra?

Nga - 03.09.2016

Zgjedhja e një libri të ri në një jetë të formësuar nga leximi.