TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Dritan Dragusha

Dritan Dragusha, studimet themelore dhe Master i ka pĂ«rfunduar nĂ« drejtimin Filozofi, nĂ« Universitetin e PrishtinĂ«s. Aktualisht Ă«shtĂ« mĂ«simdhĂ«nĂ«s nĂ« “The British School Kosova”, ku ligjeron lĂ«ndĂ«t Filozofi dhe EtikĂ«. Ă‹shtĂ« kolumnist i rregullt nĂ« “Sbunker”. Po ashtu, ka qenĂ« bashkĂ«autor nĂ« emisionin kulturor “Filozofema”, ndĂ«rsa tani Ă«shtĂ« autor i emisionit “PRIZMA”, nĂ« televizionin T7.