TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Entenela Ndrevataj

Entenela Ndrevataj ka mbaruar studimet themelore nĂ« PunĂ« Sociale dhe ka njĂ« Master Shkencor (MSc) pĂ«r Çështjet e fĂ«mijĂ«s dhe familjes nĂ« Universitetin e TiranĂ«s. Prej vitesh Ă«shtĂ« angazhuar nĂ« kauza tĂ« ndryshme civile, duke pasur nĂ« fokus komunitetet e margjinalizuara nĂ« ShqipĂ«ri. Aktualisht Ă«shtĂ« gazetare pranĂ« Citizens Channel, ku mbulon çështje tĂ« tĂ« drejtave tĂ« njeriut dhe ato mjedisore.