TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Erblin Ajdini

Erblin Ajdini punon si menaxher i projektit në Peer Educators Network (PEN) në Prishtinë. Ai është gjithashtu trajner për integrimin gjinor, avokimin për të rinj dhe është aktivist i shoqërisë civile.

Blogbox | Aktivizmi

Festojeni marshin në rrugë

Nga - 19.03.2018

Rezistenca ndaj kulturës shtypëse nuk është vetëm për Ditën e Grave.