TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Fatjona Mejdini

Fatjona Mejdini është korrespodente e Kosovo 2.0 nga Shqipëria.Ajo është Humphrey/Fullbright Fellow dhe ka kaluar një vit në University of Maryland duke mësuar për media online.

Në thelb | Shqipëria

Një Kryetar për Tiranën e “Re”

Nga - 13.08.2015

Kryetari i ri ambicioz i Bashkisë së Tiranës përgatitet që të ballafaqohet me "3,000 probleme".