TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Gordana Katana

Gordana Katana ka punuar si gazetare prej vitit 1995 për gazetën e përditshme Oslobodjenje, dhe më parë për VOA, IWPR, BIRN dhe Reuters. Ajo trajton tema që lidhen me punët e brendshme, krimet e luftës, personat e zhvendosur brenda vendit dhe refugjatët dhe procesin e përballjes me të kaluarën.

Në thelb | BiH

Kërcënime politike pa plan

Nga - 14.09.2017

A ekziston ndonjë plan që lidhet me kërcënimet për shkëputjen e Republikës Srpska?