TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jehona Kicaj

Jehona Kicaj është studente e cila është duke kryer studimet master në drejtimin e filozofisë dhe letërsisë gjermane në Leibniz University në Hannover. Ajo u lind në Suharekë, Kosovë, para se të migronte në Gjermani në vitin 1993. I pëlqen letërsia gjermane dhe shqipe, arti dhe fotografia.

Blogbox | Diaspora

Hijet e diasporës

Nga - 16.06.2018

Duke u rritë në pafjalësi.