TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Meggi Müssig

Pasi studioi shkencat sociale në Gjermani, Meggi erdhi për të punuar si praktikante në Kosovë, dhe i pëlqei aq shumë sa që erdhi përsëri. Përveç Kosovës, i pëlqejnë librat (dhe ëndërron ta shkruaj një libër vet një ditë), TED Talks, poezitë, Judith Butler, ditët çlodhëse në park, kafja dhe ushqimi i mirë.

Blogbox | Feminizmi

VET E KE LYP, TI ME FUNDIN TËND TË SHKURT!

Nga - 10.06.2016

Duhet t'i japim fund kulturës se fajësimit të viktimave dhe ta luftojmë seksizmin shoqëror që ka rrënjë të thella.