TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Nemanja Stjepanovic

Nemanja Stjepanovic është gazetar nga Beogradi i cili më parë kishte punuar disa vjet për agjencinë e lajmeve ‘Sense’, duke u specializuar në raportimin e gjykimeve të krimeve të luftës para Tribunalit Ndërkombëtar për Krime të Luftës në ish-Jugosllavi. Prej vitit 2016 ai ka punuar për Qendrën për të Drejtën Humanitare (Humanitarian Law Center) në Beograd. Ai kohë pas kohe shkruan për portalin Pescanik dhe të përditshmën Danas.

Pikëpamje | Drejtësi Tranzicionale

Lufta ka përfunduar, por kriminelët e luftës mbesin

Nga - 16.11.2017

Serbia kurrë nuk e ka pastruar ushtrinë dhe policinë nga personeli i kompromentuar i luftës.