TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Nemanja Zivaljevic

Nemanja Zivaljevic është korrespodent i K2.0 nga Mali i Zi, i lindur në Titograd, Podgoricën moderne, në 1983. Ai ka punuar me gazetari prej vitit 2007. Sporti dhe vizatimi po bëhen emra abstrakt për të, për tri arsye të vogla – Simona, Lazar dhe Dimitrije.

Në thelb | Mali i Zi

Përkeqësohen marrëdhëniet e Malit të Zi me Rusinë

Nga - 15.06.2017

Plot vite me sanksione, kundërmasa, ndalesa e notë proteste.

Në thelb | Politika

Afër Njëri Tjetrit? 79 Kilometra të Marrëdhënieve ‘Fqinjësore’

Nga - 27.08.2015

Vendasit kundërshtojnë demarkacionin e kufirit në mes të Kosovës e Malit të Zi.