TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Nemanja Pantovic

Nemanja  Pantoviq është student i shkencave politike dhe aktivist. Ditët i kalon duke u sorollatur parqeve me libër në xhep.

Blogbox | Protesta

Ngritni flamujt — qysh merr formë rebelimi

Nga - 14.04.2017

Një vështrim mbi politikën.