TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Sezgin Boynik

Sezgin Boynik është sociolog dhe teoricien i artit, themelues dhe kryeredaktor i Rab-Rab Press në Helsinki të Finlandës (www.rabrab.fi) dhe bashkëthemelues i Pykë/Shuplak-Shuplak Press në Prizren.

Në thelb | Art

Klasa punëtore e padukshme

Nga - 03.08.2020

Punëtorët, për një kohë të gjatë pjesë kyçe e Kosovës, kanë filluar të marrin vëmendje në art.