Në thelb | Të Drejtat e Grave

Gratë kosovare në biznes

Nga - 17.04.2019

Mundësi dhe barriera për gratë ndërmarrëse.

Pikëpamje | Arsimi

Reformimi i arsimit në Kosovë

Nga - 15.04.2019

Angazhimi i talentëve të Kosovës me punë në mësimdhënie.

Në thelb | Ambienti

Vrasësi i heshtur i Kosovës

Nga - 12.04.2019

Vështrim rreth problemit të ndotjes në Prishtinë.

Blogbox | Personat e pagjetur

Monolog këtej varrit

Nga - 05.04.2019

Recension mbi film dokumentarin "Ferdonija", të regjisorit Gazmend Bajri.

S`fundmi | Mali i Zi

Presion për ndryshime në Mal të Zi

Nga - 04.04.2019

Pas dy muajve me protesta, opozita pajtohet të punojë për zgjedhjet e reja.

Blogbox | Politika

Nëse pajtohesh me këtë shkrim — shpëto republikën

Nga - 27.03.2019

Udhëheqësit tonë të luftës na kanë zhgënjyer në kohë të paqes, por e ardhmja është përgjegjësi e jona.

ÇKA PO FLITET

Veç thashë
Ajo çka u ndodhi viktimave të dhunës seksuale të luftës, shumica e të cilave ishin vajza e gra, tash e njizet vjet asht një viktimizim i dytë. Sot nuk guxojmë me leju ato me u viktimizu për së treti.
Nga Ardiana Shala Pristhina

Rekomandojmë

Rri n'lidhje

INSTAGRAM @kosovo2point0